Frank Kutteri tooted on valmistatud käsitööna Eestimaisest toorainest

Eesti põllumajanduse ajaloolises südames, Rapla külje all Kehtna-Nurme külas asuv kodumaisel kapitalil põhinev ja perefirmast alguse saanud lihatööstus Frank Kutter pakub eestimaisest eestimaisemat sealiha, mille maitse on täpselt selline nagu olema peab – puhas, hõrk ja mahlane.

Frank Kutteri lihatööstuse tervikretsept on lihtne: liha tuleb võimalikult vähe töödelda, lisades juurde ainult seda, mida hädapärast vaja on. Täpselt nii on ehitatud üles ka kogu lihatööstuse töö: eelistame oma tegemistes kodumaist päritolu sealiha ja toorainet. Meie sead kasvavad üles Saaremaal ja kogu lihaga seotud töötlusprotssess toimub meil kohapeal. Niimoodi säilitame oma toodete kõrgeima kvaliteedi, alati värske ja kodumaine.

Eesti kapitalil suurimast seakasvatusest välja kasvanud lihatööstus saab ainsana öelda, et on läbi ja lõhki eestimaine – sead kasvavad Eestis kohapeal valmistatud söödal ja kogu toodang valmib meie enda vabrikus. Meie tööstuses töötavad pika kogemusega lihameistrid, kes teavad täpselt, kuidas pakkuda sööjaile parimaid emotsioone ja maitseid.

Eestlane armastab sealiha ja Frank Kutter teeb kõik endast oleneva, et see siga, mis eestlaste lauale jõuab, maitseks alati nagu juubelil.

Scroll to Top